Om læge Charlotte Bech

 • Læge Charlotte Bech

  “Hjælper patienter via kurser og sundhedsmøder ved Nørreport station i København (siden 2001), international kursusleder for læger i Danmark, Holland, Schweiz, England og USA (siden 20Oplægsholder ved konferencer for læger, bl.a. Lægedage i Bellacentret
  Oplægsholder ved International AyurVeda Conference (IAVC) i Leiden Holland. Supplerer den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige metoder, (som motion, kost, livsstil, yoga og Ayurveda, der er anbefalet af WHO). Populær foredragsholder
  Er uddannet læge fra Københavns Universitet, har undervist ved lægestudiet på Københavns Universitet i anatomi og special histologi, har arbejdet indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus, som læge i intern medicin på Rigshospitalets afdeling for hæmatologi, samt som læge i intern medicin og obstetrik i Tennessee USA.
  Har opnået særlig ekspertise gennem en lang række postgraduate studier i AyurVeda. Udvalgt til at repræsentere Danmark, inviteret af den indiske regering som æresgæst i februar 2019, til møde med Prime Minister Modi samt andre ministre fra den indiske regering, sammen med en gruppe på 181 delegerede, én fra hvert land i verden (se foto).
  Modtog i 2017 Panacea International Excellence Award fra den indiske regering i Maharasthra, for sin indsats med at udbrede kendskabet til Yoga og Ayurveda.”

 • Læge Charlotte Bech

  “I absolutely love this. Brilliant.”

  CEO, Jane Doe Corp

 • Læge Charlotte Bech

  “I don't know any way in which I could more strongly recommend this.”

  CEO, John Doe Corp

Facebook: CharlotteBechKlinik: https://www.facebook.com/CharlotteBechKlinik